Available courses

ECCE shall acquaint students with the concepts of civil, political and social citizenship in the context of the EU and shall also focus on different tendencies (e.g. free movement, democratic deficit) recognized in the politics of EU citizenship.

Innovative and effective activities that focus strategically on resolving social market failures and creating new opportunities to add social value systemically by using a range of resources and organizational formats to maximize social impact and bring about change.

Predmet povzema znanja managementa in ostalih ekonomskih študij

Osnovni nabor tem za predmet Domovinska in državljanska kultura ter etika za učence 7. razreda osnovne šole. Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Osnovni nabor tem za predmet Domovinska in državljanska kultura ter etika za učence 8. razreda osnovne šole. Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Osnovni nabor tem za predmet Državljanska kultura (izbirni predmet). Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Osnovni nabor tem za predmet Državljanska kultura (obvezne izbirne vsebine). Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Dodaten nabor tem za uporabo pri predmetu Domovinska in državljanska kultura ter etika in Državljanska kultura, ki segajo čez meje predmetov in so čezpredmetne.

Anti-radikalizacija: OŠ