Predmeti na voljo

Predmet povzema znanja managementa in ostalih ekonomskih študij

Osnovni nabor tem za predmet Domovinska in državljanska kultura ter etika za učence 7. razreda osnovne šole. Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Osnovni nabor tem za predmet Domovinska in državljanska kultura ter etika za učence 8. razreda osnovne šole. Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Osnovni nabor tem za predmet Državljanska kultura (izbirni predmet). Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Osnovni nabor tem za predmet Državljanska kultura (obvezne izbirne vsebine). Pripravljene teme se lahko uporabljajo za poučevanje posameznih tem znotraj predmeta ali kot tema, ki sega čez meje predmeta in je čezpredmetna.

Dodaten nabor tem za uporabo pri predmetu Domovinska in državljanska kultura ter etika in Državljanska kultura, ki segajo čez meje predmetov in so čezpredmetne.

Dodaten nabor tem za uporabo pri predmetu Mladinske organizacije.

Anti-radikalizacija: OŠ 

Anti-radikalizacija: SŠ - poklicne šole